Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
Primera Filio confort la superlativ Primera Filio sigur pentru cei mici Primera Filio instalare usoara

Despre noi

SC PRIMERA FILIO SRL – firma cu capital integral romanesc, a fost înființată în anul 2004 avand ca obiect principal de activitate distribuirea produselor brandurilor KEMTEK si TEXACO cu aplicatii industiale. Ulterior, activitatea principala a firmei s-a orientat spre montarea si distributia sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala, degivrare si a panourilor radiante.

Incalzirea electrica prin pardoseala realizeaza o suprafata radianta foarte mare si reprezinta una dintre cele mai reconfortante solutii de incalzire a unei locuinte.Sistemul de incalzire elctric montat sub pardoseala permite utilizarea in totalitate a spatiului incaperii fara a impiedica in nici un fel amenajarea lui.

Oferim solutii complete pentru degivrarea aleilor, scarilor, rampelor auto, parcarilor, jgheaburilor si burlanelor, precum si protectia la inghet a conductelor si tevilor Incalzirea cu panouri radiante este recomandata pentru incalzirea apartamentelor, caselor, spatiilor comerciale, birourilor, etc. si/sau in situatia in care incalzirea prin pardoseala un este posibila.

Ca activitate secundara, firma noastra este importator si distribuitor al brandului BRIGHT – ITALIA, produse pentru intretinerea incaltamintei.


Cere o ofertă